De backoffice is uitbesteed aan HelloFlex People, een solide partner!

Als intermediair weten we dat de backoffice (het juridisch werkgeverschap, het complete contractbeheer, de urenverwerking, de verloning, de facturatie, debiteurenbeheer, loonaangifte en afdrachten aan de Belastingdienst, StiPP pensioenaangifte en afdrachten, ziek- en herstelmeldingen en verzuimbegeleiding van de flexkrachten) veel kostbare tijd en aandacht vraagt. Om er voor te zorgen dat onze aandacht volledig naar u gaat en wij ons kunnen inzetten om de ideale match tot stand te brengen en dat de backoffice tot in de puntjes is geregeld hebben wij ervoor gekozen om de backoffice volledig uit te besteden aan HelloFlex People. (handelend onder de naam : VBR Recruitment Services)

Focus op kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan een hoge mate van kwaliteit in onze dienstverlening. Zo is het voor ons bijvoorbeeld vanzelfsprekend dat onze partner – HelloFlex People – aangesloten is bij de brancheorganisatie ABU. Zo wordt er altijd voldaan aan de wettelijke bepalingen en regelgeving. Dankzij de NEN 4400-1 Certificering kan iedereen die werkt bij VBR Recruitment Services erop vertrouwen dat de afspraken nagekomen worden en dat de kwaliteit volkomen gewaarborgd blijft!
Daarnaast is HelloFlex People VCU gecertificeerd en om de kwaliteit aan te tonen hebben ze ook het ISAE 3402/SAS70 type I en II certificaat.

 

focus-570x398